“Gewoon te gek

Castfoto "Gewoon te gek"

Castfoto “Gewoon te gek”

VOORJAARSPRODUCTIE 2017

In mei brengen wij in Het Veur Theater het komisch blijspel Gewoon te gek van de auteur Ton Davids; de regie is in handen van (oud Gezel) Louis Meyer.

“Iedereen verdient een kans om een normaal leven op te bouwen. Zo ook de vier bewoners van Huize van Speijkstraat, allen ex-psychiatrische patiënten. Zij willen niets liever dan met rust worden gelaten, zelfstandigheid, en als mens te worden behandeld. Maar elke dag krijgen ze een betuttelende therapeute over de vloer die hen niet loslaat. Nu krijgen ze ook nog eens te maken met de wethouder, die de subsidie van Huize van Speijkstraat wil stopzetten, en de nieuwe buren die met hun bemoeizucht de rust in het huis verstoren. De hoogste tijd voor de bewoners om zelf in actie te komen in dit komische blijspel, want dit is toch gewoon te gek?”

Cast: Lowie Bolleboom, Ingrid Blom, Guus van Wijk, Anja van Dulkenraad, Liesbeth Lemmens, Wim Groeneweg, Monique Rapati en Peter Lakwijk.

Speeldata: 5-6-12-13-18-19-20 mei om 20:15 uur (kassa geopend vanaf 19.30 uur, theaterzaal open om 20.00 uur) en op
7 en 21 mei om 14:15 uur (kassa geopend vanaf 13.30 uur, theaterzaal open om
14.00 uur).

Kaarten: € 13,00 (incl. pauzedrankje).

N.B. De kaarten kunnen NIET vooraf worden opgehaald; op de voorstellingsdag zijn deze (vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling) af te halen bij de kassa.

Voor vragen of informatie kunt u mailen naar info@degezellen.nl of (bij geen internet!) bellen met tel.nr. 06-26999649.

Tot ziens bij één van onze voorstellingen in Het Veur Theater (Damlaan 44, Leidschendam)!

Reserveer hier uw kaarten

Toneelgroep De Gezellen