augustus 24, 2016

Bedkwartet

Najaarsproductie 2015

In november 2015 heeft Toneelgroep De Gezellen Bedkwartet gespeeld.

Gluren bij de buren…..

Doet u het ook…. tijdens een wandelingetje ’s avonds kijken naar de verlichte woonkamers en vooral naar de mensen die er in wonen?

In de herfstmaanden kan het best guur zijn en daarom is het zo fijn dat tijdens de voorstellingen van “Bedkwartet” door Toneelgroep “De Gezellen” u lekker binnen zit en een kijkje kunt nemen in drie slaapkamers.

Gedurende een avond en nacht maken we kennis met Delia en Ernst, een ouder echtpaar die tijdens die bewuste avond heerlijk uit eten gaan voor hun trouwdag. We zien Janet die haar man Rick probeert wat op te beuren. Rick ligt met spit in bed en ziet met lede ogen toe hoe Janet zich klaar maakt om naar de house-warming party van het jonge stel Mark en Karin te gaan.
Hoewel het huis nog niet helemaal af is en Mark nog een verrassing voor Karin in petto heeft, hebben ze toch besloten een feestje te geven. Er komen heel veel vrienden waaronder Tom, de ex van Janet. Hij is alleen gekomen omdat zijn vrouw Susan zich had opgesloten in de badkamer. Maar als zij toch arriveert en even stoom moet afblazen in de slaapkamer van Karin, dan begrijpt u vast al dat het feestje een totaal andere wending zal nemen.

 

De cast

Anja van Dulkenraad
Karel Verschoor
Nicole van der Meer
Wim Groeneweg
Lotte Segeth
Wesley Helder
Mandy de Bruijn
David van den Bergen

Auteur

Alan Ayckbourn

Regie

Marja Trumpi

Techniek

Ivor Sterk

Toneelgroep De Gezellen