Algemene richtlijnen

Algemene richtlijnen:

  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers. Uitzondering: aan een tafel (of de bar) in de foyer en op de tribune mogen maximaal 2 personen, of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
  • Heeft u voor personen uit verschillende huishoudens kaarten besteld, dan verzoeken wij u contact op te nemen zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
  • In de foyer en op het terras mag u alleen zitten, niet staan
  • Blijf thuis als u verkouden bent of griepklachten heeft
  • Wij kunnen bezoekers weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten
  • Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op
  • Volgens landelijk advies vragen wij u een mondkapje te dragen in het theater, totdat u op uw plaats zit

Ventilatie
De ventilatiesystemen hergebruiken géén lucht maar voert oude lucht af en haalt verse buitenlucht binnen. Doordat de ventilatie op maximale capaciteit draait, kan het kouder zijn in onze theaterzaal dan u gewend bent.

Inloop
Om drukte bij de deur tijdens de inloop te voorkomen hebben wij 2 tijdvakken waarin wij onze bezoekers verwachten. Dit tijdvak staat vermeld op uw reserveringsbevestiging. Wij verzoeken u vriendelijk niet eerder of later te komen. Bent u toch iets eerder of is het druk? Zorgt u dan voor voldoende afstand bij de deur of in het theatercafé? Dank!

Binnenkomst
Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. Uw toegangskaart (is de reserveringsbevestiging!) wordt bij de deur gecontroleerd.

Theaterzaal
Wij vragen u direct door te lopen naar de theaterzaal waar onze medewerkers u naar uw plaats op de tribune zullen verwijzen. Van plek wisselen is helaas niet mogelijk. Heeft u een voorkeur, stuur ons dan vooraf een e-mai. Nog even naar het toilet? Geen probleem! Moet er iemand uit uw rij naar het toilet, zou u dan even op willen staan en een stukje de trap op willen lopen? Let u op de afstand bij smalle ingang van de theaterzaal? Tijdens de voorstelling verzoeken wij u zoveel mogelijk op de tribune te blijven zitten.

Pauze
Er is geen pauze bij de voorstellingen gedurende de coronamaatregelen. Er zit dan ook geen consumptie in de prijs van uw kaartje.

Na de voorstelling
Na de voorstelling vragen wij u, met afstand tot anderen, rustig de zaal te verlaten, op aanwijzing van onze medewerkers.

Wij wensen u een fijne voorstelling!

Toneelgroep De Gezellen