Algemene richtlijnen

  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers. Uitzondering: aan een tafel (of de bar) in de foyer en op de tribune mogen maximaal 2 personen, of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
  • Heeft u voor personen uit verschillende huishoudens kaarten besteld, dan verzoeken wij u contact op te nemen zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
  • In de foyer en op het terras mag u alleen zitten, niet staan
  • Blijf thuis als u verkouden bent of griepklachten heeft
  • Wij kunnen bezoekers weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten
  • Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op
  • Betaal in het theatercafe contactloos (pin of mobiel via tikkie)

Inloop
Om drukte bij de deur tijdens de inloop te voorkomen hebben wij 2 tijdvakken waarin wij onze bezoekers verwachten. Dit tijdvak staat vermeld op uw reserveringsbevestiging. Wij verzoeken u vriendelijk niet eerder of later te komen. Bent u toch iets eerder of is het druk? Zorgt u dan voor voldoende afstand bij de deur of in het theatercafé? Dank!

Binnenkomst
Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. Uw toegangskaart (is de reserveringsbevestiging!) wordt bij de deur gecontroleerd. U kunt indien gewenst direct aan de bar een kopje koffie bestellen en eventueel een extra drankje voor tijdens de voorstelling. Bijvoorbeeld samen een flesje wijn in een wijnkoeler? Zorgt u ervoor dat u bij de bar afstand houdt tot onze medewerkers en andere gasten?

Theaterzaal
Wij vragen u direct door te lopen naar de theaterzaal waar onze medewerkers u naar uw plaats op de tribune zullen verwijzen. Van plek wisselen is helaas niet mogelijk. Heeft u een voorkeur, stuur ons dan vooraf een e-mail.
Naast uw plaats(en) op de tribune staat een tafeltje klaar voor uw drankje. Nog even naar het toilet? Geen probleem! Moet er iemand uit uw rij naar het toilet, zou u dan even op willen staan en een stukje de trap op willen lopen? Let u op de afstand bij smalle ingang van de theaterzaal? Tijdens de voorstelling verzoeken wij u zoveel mogelijk op de tribune te blijven zitten.

Pauze
Er is geen pauze bij de voorstellingen gedurende de coronamaatregelen. Er zit dan ook geen consumptie in de prijs van uw kaartje.

Na de voorstelling
Na de voorstelling vragen wij u, met afstand tot anderen, rustig de zaal te verlaten. Wij zouden het bijzonder fijn vinden als u nog even napraat onder het genot van een drankje. U kunt een tafeltje kiezen in het theatercafe beneden, een aangegeven plek aan de bar of een tafeltje op de bovenfoyer. U bent helaas verplicht te zitten, maar er is voldoende plek. Is het druk bij de bar en is afstand houden lastig, wacht u dan nog even bij uw tafeltje totdat het rustig is? NB: In verband met de regelmatig aangescherpte maatregelen en eventueel aangepaste sluitingstijden van de horeca, bestaat de kans dat de “nazit” niet (meer) mogelijk is.

Wij wensen u een fijne voorstelling!

Toneelgroep De Gezellen